Bæredygtig Business

For bundlinjen og en bedre verden
Af Steffen Max Høgh & Simon Elsborg Nygaard

Om

bogen

Bæredygtig Business er en nyttig og vigtig bog! For alt for mange er bæredygtighed fortsat enten blot skåltaler, tom snak eller uhåndgribelig idealisme – men der er brug for, at alle virksomhedsledere helhjertet forsøger at skabe mere bæredygtige virksomheder. Og denne bog giver ledere af virksomheder en velfunderet og praksisnær hjælp til at komme i gang og dermed gøre bæredygtighed til bedre business for både verden og virksomhedens ejere.”

Mads Nipper

Chief Financial Officer, Ørsted

Om

Steffen Max Høgh

Jeg tror ikke på, at bæredygtig udvikling og økonomisk overskud hænger sammen – jeg ved det!

Jeg har en professionsbachelor i pædagogik, har læst MA i positiv psykologi på Aarhus Universitet, er serie-iværksætter og CSR Direktør. Som indfødt århusianer har jeg altid haft øje for en god forretning og har solgt brugte møbler, siden jeg var ung. Jeg lærte hurtigt, at forretning uden tanke for trivsel var meningsløst for mig. Derfor har jeg, foruden min karriere inden for møbelbranchen, tre år som leder af et opholdssted for domsanbragte unge i rygsækken. Behovet for at beskæftige mig med bæredygtig udvikling og det klassiske købmandskab trak mig dog tilbage til møbelverdenen.

Jeg startede 3R Kontor i 2014 med fokus på samspillet mellem trivsel, bæredygtighed og profit. Med et tocifret millionbeløb i omsætning, flere priser på kaminhylden (herunder Grøn Indkøbspris 2017 og Aarhus Takker-prisen 2017) er 3R Kontors succes et vidne om, at bæredygtighed betaler sig.

I 2017 solgte jeg 3R Kontor til møbelforhandleren HOLMRIS B8, der  er en af Nordeuropas største møbelforhandlere. Her er jeg også blevet ansat som CSR Direktør. Derudover er jeg public speaker, panelmoderator, samfundsdebattør og bæredygtighedsekspert på TV2 Øst, der med ringbindet fuld af gode cases fortæller om, hvordan cirkulær økonomi kan praktiseres.

Uanset om en virksomhed sælger møbler eller sørger for, at kommunens vej- og parkområder fungerer, kan en dialog om trivsel og bæredygtig profit skabe positiv forandring samt hjælpe til, at forældede forretningsmodeller får et karatespark ud af forretningsverdenen.

 

Kontakt

Mig her