Foredrag

Om bæredygtig forretning

Hvordan tjener man penge på

at gøre verden bedre?

Kan man tjene penge på at gøre verden til et bedre sted? JA! Men der findes ikke en magisk opskrift alle blot kan følge blindt.

Nogen virksomheder lykkes med at udvikle en ny løsning, som belaster planeten mindre end de eksisterende løsninger. Andre lykkes med at tiltrække branchens klogeste hoveder fordi mange i dag ønsker at arbejde for en virksomhed med samme værdier som dem selv. Andre igen kan skabe overskrifter i de rigtige medier eller tiltrække nye samarbejdspartnere, som deler det samme strategiske fokus på bæredygtighed og forretning. Der er mange forskellige veje til at aktivere bæredygtighedsarbejdet i virksomheder, så både klode, medmennesker og ikke mindst bundlinje profiterer af det.

I mine foredrag præsenterer jeg konceptet Bæredygtighed Business, der bygger på mine praksiserfaringer, bogen Bæredygtig Business og naturligvis også podcasten af samme navn.

Jeg stræber efter at forklare bæredygtighedsagendaen og de mange forskellige tendenser på en jordnær og interessant måde. Jeg ønsker at inspirere mine lyttere, så de bliver opdateret på den til tider flyvske debat om bæredygtighed. Jeg viser, hvordan andre virksomheder og organisationer har lykkes med at gøre bæredygtighed til sund forretning.

Mine foredrag kan tilpasse efter jeres ønsker og interesserer, men udgangspunktet er altid, hvordan bæredygtighed og forretning har glæde og gavn af hinanden.

Kontakt

os her