Følg mig på de sociale medier      

Foredrag

Om bæredygtig business

 

Hvordan tjener man penge på

at gøre verden bedre?

 

Bliver man gladere af at arbejde på en bæredygtig arbejdsplads? Ja, og man bliver også sundere.

Når virksomhedens fokus foruden gode fysiske rammer, frynser og en ordentlig løn også rummer bæredygtighed og CSR, giver det ikke kun topkarakterer i den årlige trivselsundersøgelse, det giver også sundere og mere motiverede medarbejdere, og det rykker på de sorte tal. 

Derudover er cirkulær økonomi en forretningsmodel, som både erhvervslivet og offentlige institutioner kan drage nytte af.

Cirkulær økonomi har et stort økonomisk potentiale og kan føre til massive ressourcebesparelser, hvilket kan bidrage til sund vækst, både for virksomheden, vores kolleger og for verden. Det er ren og skær fornuft, at når man kan lave forretning på at gøre verden bedre, så skal man da gøre det.

Trænger din organisation til et skud inspiration og ny viden?

Som foredragsholder har jeg fokus på at synliggøre, hvordan cirkulær økonomi og CSR kan integreres som en del af enhver virksomhedsplan. Alle deltagere skal gå fra dagen med markant mere viden om samspillet mellem teknologi, mennesker og bæredygtighed samt være så inspirerede, at de går hjem og fylder en notesbog med nye ideer. 

I foråret 2018 gæstede jeg programmet “TV2 Østjylland redder lidt af verden” som bærdygtighedsekspert. Programmet er i 15 dele og handler om Østjyske virksomheders arbejde med FN’s 17 verdensmål. Jeg kommenterer på virksomhedernes indsats og resultat i forhold til deres arbejde med bæredygtighed. 

Uanset om jeg optræder i rollen som dialogskabende moderator, bæredygtighedsekspert eller giver interview, er det som inkarneret bæredygtighedsnørd og passioneret medmenneske – og nå ja, forretningsmand med en grøn fidus.

Jeg har bl.a. talt på Danish Crown, Novo Nordisk, Københavns Rådhus, møbelmessen Trends & Traditions, Deleøkonomisk Folkemøde 2018, ViaDesign, Learnmark EUX Business, Holmens Designskole m.fl.

Jeg holder foredrag om 3 hovedemner

  • Hvordan understøtter social og miljømæssig bæredygtighed den økonomiske bundlinje?

  • Cirkulær økonomi som driver til en bedre verden og en bedre økonomi

  • Medarbejderinvolvering og bæredygtighed

Så book mig til et foredrag eller en paneldebat, hvis du vil fyre op under den bæredygtige agenda i din organisation.

 

Kontakt

Mig her